Scandic Oslo Airport

Scandic Oslo Airport

Ravinevegen 15, Gardermoen

Hotell Scandic Oslo Airport åpnet 6. april 2010. Hotellet har en attraktiv beliggenhet vest for Gardermoen, kun 6 minutter fra terminalen.

Scandic Oslo Airport blir det første hotellet du kommer til fra terminalen på Oslo Lufthavn Gardermoen. Hotellet blir et stort og moderne konferansehotell med plass til opptil 700 personer. Du kommer deg enkelt mellom hotellet og terminalen med busser som stopper rett utenfor hotellet.

Fasiliteter

Hotellets rom er store og luftige, innredet i nordiske farger. Vi tilbyr trådløst internett i hele hotellet og du kan nyte god mat og drikke i våre to restauranter samt hotellbaren. Vårt treningsrom på Scandic Oslo Airport er hele 84 m2 og ligger i luftige og lyse lokaler med alle muligheter for en effektiv og variert trening.

Aktiviteter

Signum Grata - Jakten på Kryptogrammet.
Signum Grata er en kombinasjon av rebusløp og skattejakt, som gjennomføres hovedsaklig inne på hotellet
Varighet Ca 2 timer
Sesong: hele året
Antall personer: 5 til 350

"BUSY BRAIN" - En annerledes quiz
Busy brain er en lagkonkurranse hvor kreativitet og allmennkunnskap blir satt på prøve. Oppgavene er allsidige og engasjerende, og løses med logisk og analytisk tenking.
Varighet: Ca 2 timer
Sesong: Hele året
Antall personer: 10 til 250

Rollespill - Kriminelt spennende
I et rollespill er dere "midt i handlingen". Vi stiller med en gruppe skuespillere, som innehar både viktige og uviktige roller i den "kriminelle" handlingen som har skjedd, og dere må være med å løse saken.
Varighet: Ca 2 timer
Sesong: Hele året
Antall personer: 20 til 300

Linedance - Morsomt og uformelt
Vår instruktør får med alle, både "fødte danseløver" og de med " to venstreben helt uten rytme" Uformelt og morsomt,samtidig lærerikt.
Varighet: Fra 30 min til 2 timer
Sesong: Hele året
Antall personer: 10 til 200

Kulturtilbud i området rundt Scandic Oslo Airport
Eidsvoll 1814 Rikspolitisk senter - Ca 15 min kjøring fra hotellet
www.eidsvoll1814.no

Forsvarets flysamling, Gardermoen - Ca 10 min gange fra hotellet
www.flysamlingen.museum.no

Fetsund lenser - Ca 25 min kjøring fra hotellet
www.fetsundlenser.no

Skibladner - Avgang fra Eidsvoll, Ca 25 min kjøring fra hotellet
www.skibladner.no

Andre aktiviteter utenfor hotellet:
- Lerdueskyting
- Bowling
- Tur i skog og mark
- Fottur i ravinen - Romerike landskapsverneområde
- Kino
- Kulturtilbud

Event, arrangement og selskap

Bankettmeny blir servert i egne festlokaler med hvite duker og levende lys. Det er også muligheter for å organisere underholdning 3 retter - Fra kr 445,- per person Drikkepakke 1 inkl. 3 glass vin - Kr 225,- per person Drikkerpakke 2, inkl 3 glass vin og avec - Kr 295,- per person

Restaurant og bar

Vi er stolte av maten vi serverer
For at du skal føle deg vel og beholde konsentrasjonen gjennom møtet, legger vi stor vekt på maten. Scandic vil at du skal spise godt og ha muligheten til å spise sunt. Derfor satser vi på vellaget, variert mat som passer for mange. Vi bruker buffeter, ettersom det gir deg muligheten til å velge. Det går ofte raskere, og det oppmuntrer den viktige småpraten. Ettersom vi tilbyr fleksible pauser, kan du bryte av møtet når du vil og så ofte du vil. Scandic Oslo airport er godkjent av Debio og serverer økologisk mat.

En Grønnere Dag - Verdens Beste Lunsj
En Grønnere Dag er Scandic hotellenes bevisstgjøring om å ta bedre vare på gjestene og oss selv. Med frisk frukt, grønt, hvitt kjøtt og fisk skal vi skape mer matglede og økt velvære. Vi våger å kalle det "Verdens Beste Lunsj" - en Grønnere Dag i praksis: Sunnere, triveligere og velsmakende, med fristelser fra utvalgte geografiske omårder. Hvis ikke det er verdens beste lunsj, vet ikke vi!

Smakebiter som kvikker opp de siste timene av dagen
På ettermiddagens pausebuffet får du en søtere smaksopplevelse til kaffen eller teen din. Taste break er en variasjon av passe store biter som smelter i munnen. Utvalgte smaker som passer godt sammen, en fristelse både for øye og gane. For eksempel pære og vanilje, eller sjokolade og appelsin. Vi serverer også grønnsaker, frukt og juice.

Konferansekapasitet

Møterom
19
Kino
700
Klasse
450
U-bord
100
Styrebord
40
Bankett
500
Spiseplasser
500

Hotellkapasitet

243
Hotellrom
486
Sengeplasser

Fasiliteter

24-timers resepsjon
Bar
Lobbybar
Parkering
Restaurant
Treningsfasilliteter
Wifi

Beliggenhet

Hotell Scandic Oslo Airport åpner 6. april 2010. Hotellet har en attraktiv beliggenhet vest for Gardermoen, kun 6 minutter fra terminalen.

Flyplass
3km
Flytog
3km
Flybuss
3km
Sentrum
40km
Parkering
150m