Smakfulle Rom

Smakfulle Rom

Asakvegen 115, Sørum

Midt i mellom Oslo og Gardermoen, i et landlig og rolig miljø på en gård i full drift finner du Smakfulle Rom. Dette er en moderne konferansegård med alle fasiliteter og høy standard. Vi har 15 smakfulle hotellrom med til sammen 24 sengeplasser, og plass opp til 120 personer i konferansesalen.

Vi kan tilby flotte og behagelige omgivelser for mindre grupper med møterom og egen stue. Atmosfæren er lun og behagelig med fokus på personlig service og ekte matopplevelser. Stilen er rustikk, men moderne og stedet har høy standard.

Et steinkast fra hotellet finner du en av skandinavias største klatreparker, Høyt & Lavt Lillestrøm. Dette gir en unik mulighet for en dag fylt med både faglig innhold, men også fysisk aktivitet og samarbeid. Nede i aktivitetsparken tilbyr vi servering i både lavvo og vår nybygde kafe.

LEIE AV MØTEROM
Bestill en konferansepakke med overnatting eller kun et møterom.

Våre møterom

Konferansesal – plass til 120 i kinooppsett
Treskestua – plass til 15 ved styrebord (med egen tilhørende stue)
Kornlageret – plass til 15 ved møtebord, 20 i klasseromsoppsett, 10 i U-oppsett.
Høyloftet – plass til 12 ved møtebord 

PRISER OG PAKKER

Du kan velge mellom konferansepakke Standard eller konferansepakke Pluss hos Smakfulle Rom. Med fokus på kvalitet på rom og servering håper vi at du velger oss til ditt neste arrangement. I vår PLUSS-pakke får du litt ekstra servering på møterommet med frukt hele dagen samt et ekstra mellommåltid mellom lunsj og middag.

Standard pakke inneholder:

- Smakfull velkomsthilsen
- Kaffe/te/vann i møterommet
- Smakfull 2-retters lunsj
- 4-retters middag – Dagens meny basert på utsøkte lokale råvarer
- Overnatting i moderne hotellrom med høy standard
- Frokost dag 2
- Møterom med standard AV-utstyr
- Gratis parkering
- Mineralvann eller annen drikke kommer i tillegg

Kapasitet

Vi har en stor konferansesal og tre mindre møterom. Et av møterommene er utstyrt med en egen tilhørende stue. Stedet passer både for større grupper på dagkonferanse, men også for mindre ledergrupper som ønsker å være for selv på kvelden. Med kun 15 hotellrom blir det en behagelig atmosfære på kveldstid. 

Fasiliteter

Smakfulle Rom er en helt ny konferansegård bygget i en gammel låve, men etter dagens TEK14 standard. Dette gir gode arbeidsforhold med svært god ventilasjon, moderne AV-utstyr og rom tilpasset antall personer. Vi har teleslynge, heis, toaletter og rom tilpasset handikappede.

Hos Smakfulle Rom finner du også en stor restaurant, vinterhage, flere sofagrupper med peis, garderobe med badstue m.m. Smakfulle Rom har 15 moderne hotellrom og 24 sengeplasser for mindre grupper.

Smakfulle Rom bruker lokale råvarer og produserer all mat fra grunnen av for å gi deg den beste opplevelsen.

Det er en stor parkeringsplass på stedet, alle rettigheter, trådløst gratis internett, stort aktivitetstilbud m.m.

Aktiviteter

Vi tilbyr et bredt utvalg aktiviteter til våre besøkende. Prøv å lage mat sammen med våre dyktige kokker eller kanskje dere ønsker litt frisk luft. Våre dyktige instruktører tar dere med på «Storbondens utfordring», femkamp eller for å klatre i våre 20 aktivitetsløyper og 41 zipliner. Det er bare å ta kontakt la kan vi lage et opplegg som passer for din gruppe.

Event, arrangement og selskap

Vi har etterhvert begynt å bli kjent for vår nydelige mat og vår fantastiske rom. Vår konferansesal har store vinduer og en flott lysekrone som ses på lang avstand. Lokalet er populært, og vi arrangerer brylluper kun på begrensede datoer. Kjøkkenet lager egen bryllupsmeny der alt selvfølgelig lages fra grunnen av og brudeparet kan komme med egne innspill.

Med sine store panoramavinduer, lysekrone og det originale låvetaket bevart i de ellers moderne omgivelsene gir dette den perfekte ramme til et selskap.

Restaurant og bar

Råvarene har alt å si for smaken. Våre kokker håndplukker ingrediensene, og aller helst kommer de fra frodige omgivelser på Romerike. Kjøkkenet utnytter hver eneste del til nye og spennende smaker, og følger sesongene.

Er ikke den lokale kvaliteten god nok, henter vi råvarene hos andre norske produsenter. Det finnes mye godt i skog og mark også. Både sopp, urter, skudd og bær vokser rett utenfor døren og blir benyttet i matlagingen.

Ta med dine forretningsforbindelser på en bedre lunsj eller styremiddag til Smakfulle Rom ved neste anledning. Husk at du må reservere i forkant for å kunne spise hos oss.

Tilbakemeldingene på det vi har servert har vært fantastiske og vi gleder oss hver dag til å gi gjestene våre de beste smaksopplevelsene. På kjøkkenet skaper våre dyktige kokker hverdagsmagi.

Konferansekapasitet

Møterom
4
Grupperom
4
Kino
120
Klasse
60
U-bord
30
Styrebord
15
Spiseplasser
120

Hotellkapasitet

15
Hotellrom
24
Sengeplasser

Fasiliteter

Cafe
Parkering
Restaurant
Wifi

Konferanse- og møterom

Høyloftet
Høyloftet (30m³)
Bankett
-
Kino
-
Klasserom
-
U-bord
-
Møtebord
15
Mottagelse
-
Konferansesal
Konferansesal (110m³)
Bankett
-
Kino
120
Klasserom
72
U-bord
30
Møtebord
-
Mottagelse
-
Kornlageret
Kornlageret (30m³)
Bankett
-
Kino
23
Klasserom
23
U-bord
-
Møtebord
16
Mottagelse
-
Treskestua
Treskestua (30m³)
Bankett
-
Kino
-
Klasserom
-
U-bord
-
Møtebord
15
Mottagelse
-

Beliggenhet

Smakfulle Rom Konferansegård ligger midt mellom Oslo og Gardermoen, ca 6 min fra E6 ved Frogner. Vi har en stor parkeringsplass dersom dere kjører eller vi kan organisere annen transport for dere på forespørsel.

Tog: Nærmeste togstasjon er Frogner og Kløfta stasjon, ca 6 min med bil.

Avstand med bil:
Gardermoen 17 minutter
Oslo sentrum 25 minutter

Flybuss
7km
Golfbane
8km