Fyri Resort Hemsedal

Fyri Resort Hemsedal

Totteskogen 55, Hemsedal

Fýri ligger i de Norske fjellene, en året rundt destinasjon, med mulighet for møter på fjellet, i møterom eller ved bassenget. Lune møterom kombinert med et stort antall aktiviteter gjør Fýri til den ultimate destinasjonen for å samle ny energi, puste frisk luft og å ha det trivelig sammen!

Bli med på en reise blant fjelltopper og natur som er like vakker sommer som vinter. I Skandinavias mest pulserende skianlegg Hemsedal, bygger vi en destinasjon med aktiviteter året rundt. Et sted hvor natur og opplevelser er målet og hotellet er et fristed for hvile og velvære. Vi er allerede forelsket i Fýri og håper at dette også vil bli et foretrukket sted for deg å være sammen med dine kjære, venner og oss. Opplevelsene står i kø her, slapp av i utendørsbassenget, nyt en utsøkt middag med fantastisk selskap, gå på ski, ta en sykkeltur eller bare vær tilstede i det norske landskapet.

På Fýri har vi en 1000 kvm spa club med fokus på god mat og avslappende musikk i et delikat miljø med basseng og solsenger (åpner juni 2020), spennende restauranter, playground med shuffleboard, biljard og bar. Fýri har 144 hotellrom, leiligheter og møtelokaler for opp til 460 personer. Et sted hvor livet er herlig. Også på vinteren.

Kapasitet

Candor
Vårt største rom tar opptil 252 personer og er perfekt for større arrangement! Hvis du ønsker bankettmiddag, er Candor stedet, her er det også plass til en 30 m2 scene. Åpner sommeren 2020.

Paramount
Velger dere å møtes i Paramount finnes det uendelig muligheter! Rommet kan innredes på flere forskjellige måter og kan også deles inn i to med skillevegg.

Vision
Velger dere å møtes i Vision finnes det uendelig muligheter! Rommet kan innredes på flere forskjellige måter og kan også deles inn i to med skillevegg.

Magnetic
Vårt fantastiske styrerom Magnetic tar opptil 12 personer og er det ultimate rommet for et kreativt møte.

Resolute
Ta møtet til et helt nytt nivå i vårt populære rom Resolute. Dette flotte møterommet tar opptil 12 personer.

Stellar
Ideelt for det mer intime møtet, med plass opptil 12 personer. Se fram til givende møte i Stellar!

Aktiviteter

Om vinteren tilbyr Hemsedal fantastisk skikjøring. Når snøen smelter kommer en ny vakker side av Hemsedal fram med sine vakre fjell, fosser og skog. En året rundt destinasjon hvor det er enkelt å leve godt.

Vinteraktiviteter

Hemsedal har blitt kåret til Norges beste skisted 10 år på rad og blir ofte referert til som de Skandinaviske alpene. Vi ordner slik at skiutstyr og heiskort blir levert til hotellet. Siden Fýri ligger midt i bakken og har ski-in/ ski-out så unngår dere kjedelig transport bort til bakken. For oss er gruppen viktig, at dere får maksimal kjøretid i bakken og at du som booker bare har en person hos oss å forholde deg til. Selve skikjøringen får dere løse selv.

Noen av vinteraktiviteter vi tror at dere liker:

- Skikjøring
- Toppturer
- Snøscooterkjøring
- Hundespann
- Langrenn
- Skøyting
- Trugeturer

Våraktiviteter

På våren er det god mulighet for at snøen ligger igjen i Hemsedal. En populær aktivitet er toppturer, og dette kan vi ordne på alle nivåer. Følelsen når du kommet deg opp på fjellet og får panoramautsikten er helt uslåelig.

Noen av våraktivitetene vi hjelper dere med å ordne:

- Vandring
- Løping
- Toppturer
- Sykling

Sommeraktiviteter

Sommersesongen i Hemsedal byr på mange aktiviteter. Fiske, sykling, vandring og toppturer for å nevne noen. 

Noen av sommeraktivitetene vi hjelper dere med å ordne:

- Klatring
- Fiske
- Snorkling
- Sykling
- Vandring
- Via Ferrata
- Golf

Høstaktiviteter

Høsten er kanskje den vakreste sesongen i Hemsedal, med et landskap som endrer seg i rødt og gult. Luften er frisk og temperaturen er behagelig når solen skinner. Bestig det fantastiske fjellet Skogshorn og opplev den 155 meter høye fossen Hydnefossen vest for Hemsedal.

Noen av høstaktivitetene vi hjelper dere med å ordne:

- Sykling
- Vandring
Via Ferrata

Restaurant og bar

Liv Bistro

I øverste etasje ligger Liv med utsikt over fjellene og dalen – et naturlig valg av restaurant, uansett om du har hatt en aktiv dag i bakken eller slappet av i baren. Liv føles intimt og upretensiøst, vår definisjon av en god bistro.

Menyen er variert og passer de fleste, rettene er familiære, men vil likevel overraske. Vi holder ikke på med noen tradisjonelle 3-retters men serverer på en litt mer fleksibel måte. Slik at du som gjest skal kunne nyte en rekke ulike smaker. Her trives familien med sultne småbarn, så vel som det nyforelskede paret som vil kose seg litt ekstra.

På Liv serverer vi retter som enkelt kan deles rundt bordet og med fokus på gode ingredienser. Kveite med artisjokk, salt sitron og rosmarin, lammecarre med mynte, fetaost og zucchini, grønn asparges med røkt ricotta, jalapeño og mandel, Tarte flambée med svartkål og brunet smør og parmesan. Bare for å nevne noen. Men hvis det eneste du har lyst på er en veldig god burger, så har vi også det.

Om restauranten

- INTERNASJONAL OG VARIERT MENY – NOE FOR ENHVER SMAK

- FOKUS PÅ OPPLEVELSEN – ALLE SKAL TRIVES

- SERVICE, VARME OG LIDENSKAP

- VARMT MILJØ MED EN PERSONLIG TOUCH

Lobby Bar 

Stor koselig plass med stor flott peis, hvor gjestene kan nyte småretter, gode viner og cocktails.

Pool Club Café

(Åpner sommeren 2020) Presenterer et utvalg av lette retter inspirert av asiatiske smaker, cocktails, ferske juicer og smoothies.

- NØYE UTVALGTE RÅVARER

Konferansekapasitet

Møterom
5
Grupperom
3
Kino
252
Klasse
188
U-bord
64
Styrebord
100
Bankett
144
Stående mingel
460
Spiseplasser
144

Hotellkapasitet

144
Hotellrom

Beliggenhet

Fýri resort ligger mellom Hemsedal sentrum og skisenteret med ski-in/ ski-out og vakker utsikt mot fjell og daler.

Å reise til Fýri med bil tar kun 5 timer og 30 minutter fra Gøteborg og ca. 3 timer fra Oslo. Hvis du flyr til Oslo, går det buss til Hemsedal eller tog til Gol som ligger kun 30 minutter unna Fýri.

Med bil:
Oslo 3 timer
Bergen 4 timer

Tog og buss til Hemsedal
Nettbuss kjører Oslo-Hemsedal som tar ca. 3 timer og 45 minutter og Hemsedal – Bergen ca. 4 timer og 45 minutter.
NSB- toget går både fra Oslo og Bergen til Gol som ligger 30 minutter unna Hemsedal. Fra Gol går det bussforbindelse.

Lei din egen buss
Vil du leie en privat buss til Hemsedal? Ikke noe problem, vi hjelper deg med å bestille transport!

Flyplass
212km
Flybuss
30km