Klækken Hotell

Klækken Hotell

Hadelandsveien 386, Hønefoss

Klækken Hotell ligger i naturskjønne omgivelser i Ringerike kommune, mindre enn en time fra Oslo og Gardermoen. Hos oss kan du skimte så langtsom til Gaustadtoppen eller øyne inngangsporten til Krokskogen og Nordmarka.

Hotellet er skreddersydd for konferanser i alle størrelser og vi gjør vårt ytterste for å finne praktiske løsninger for nettopp ditt arrangement. Vi gleder osstil å møte deg og ser frem til ditt besøk!

Klækken Hotell har i alt 155 rom fordelt på tre etasjer. Fra alle rommene har du utsikt til hagen vår, som vi er særdeles stolte av.

Vertsskapet - Finn Ove Carlsen og Else Karine Pjaaka Carlsen - har en imponerende samling skulpturer fra kjente og kjære kunstnere.I hagen er det også utepeis og salonger hvor du kan nyte det gode liv - og vi må heller ikke glemme badepaviljongen som innbyr til badinginne og ute hele året.

Kapasitet

Vi har i alt 27 konferanserom i ulike størrelser og kan håndtere alt fra små grupper til store arrangement på opptil 600 deltakere. Vi stiller selvsagt våre kursverter tilgjengelig for deg under hele konferansen.

Aktiviteter

Klækken Hotell ligger midt i smørøyet for deg som ønsker å være fysisk aktiv. Ringkollen og områdene rundt egner seg ypperlig for alle typer aktivitet kanopadling og løping om sommeren, skiturer eller slalåm om vinteren. Vihar også egen aktivitetsleder og skreddersyr mer enn gjerne opplegg.Vi ligger en kort kjøretur fra Kistefossmuseet og Hadeland Glassverk. Kanskje en tur dit frister?

Event, arrangement og selskap

Så fort du kommer inn dørene på Klækken Hotell, vil du merke husets gjestfrihet. Det er en av grunnene til at det er særdeles hyggelig - og attraktivt - å feire viktige begivenheter hos oss.

Konfirmasjoner, bryllup, bursdagsfeiringer av ymse slag og ikke minst bedrifter som feirer seg selv, tar ofte - og mer enn gjerne - med seg festen til oss.

Det setter vi umåtelig stor pris på! Det vil du som gjest merke - uansett om du inviterer til små og intime selskap - eller slår på stortromma og feirer med hundrevis av gjester! Hos oss er det plass til selskap av alle slag!

Restaurant og bar

Kjøkkenet på Klækken er sagnomsust. Kjøkkensjefenvår velger ut de beste råvarene med et kritisk blikk og det er ikke tilfeldig hva som havner på bordene. Vår egen vinkelner bidrar mer enn gjerne til ågjøre smaksopplevelsen til noe utenom det vanlige. Spar likevel en liten lomme til desserten. Vår egen konditor vet å sette prikken over i'en på ethvert måltid.Og ønsker du det lille ekstra, frister vi med vinsmaking fra egen kjeller.

Konferansekapasitet

Grupperom
9
Kino
600
Klasse
400
U-bord
55
Styrebord
60
Bankett
400
Spiseplasser
300

Hotellkapasitet

157
Hotellrom
301
Sengeplasser

Fasiliteter

Bar
Business senter
Cafe
Lobbybar
Parkering
Pub
Restaurant
Romservice
Svømmebasseng
Treningsfasilliteter

Aktiviteter

Aking
Bowling
Båttur
Gokart
Golf
Grillaften
Kanefart
Matlagningskurs
Teambuilding
Vinsmaking

Beliggenhet

Klækken Hotell ligger 1 time fra Oslo og 50 minutter fra Gardermoen.

Fra Oslo:
Følg E-18 mot Sandvika, ta av til E-16 mot Hønefoss, ved eplehaven på Norderhov, før Hønefoss, ta av fra E16 til RV 241 (Jevnaker -Klekken-Gardermoen) følg RV 241 i ca 5 minutter. Hotellet ligger på venstre hånd av veien.

Fra Gardermoen:
Veg nr 174 mot Nannestad. Følg RV 35 mot Grua. Vi gjør oppmerksom på at strekningen er avgiftspliktig. Kjør gjennom tunnelen på RV 4 og fortsett litt nordover til Roa. Ved rundkjøringen på Roa ta av mot Jevnaker. Følg RV 35 i ca 15 km, til du kommer til et T-kryss hvor man svinger av mot Norderhov-Oslo (RV 241). Følg denne veien i ca 10 min, og hotellet ligger på høyre hånd.

Fra Drammen:
Kjør RV 35 mot Hokksund, når du kommer i en rundkjøring i Hokksund, tar du første vil høyre i retning Hønefoss. Følg veien til du kommer til Vikersund der er det en avkjøring til høyre hvor det står Hønefoss, kjør den veien 100 meter så tar du av inn mot venstre. Følg denne veien til du er like før Hønefoss sentrum da står det et skilt med Ringerike Sykehus og Oslo, ta av til høyre i retning Oslo, kjør E16 den veien i ca 7 km det står et skilt da mot Klekken, Jevnaker og Gardermoen inn til RV 241, følg den veien i ca 5 minutter og hotellet ligger på venstre hånd

Flyplass
60km
Flytog
42km
Flybuss
4.6km
Golfbane
58km
Skianlegg
7.2km
Badestrand
10km