Gamle Moss bryggeri - Møllebyen

Gamle Moss bryggeri - Møllebyen

Henrich Gerners gate 8, Moss

I vårt helt nye lokale ved elva i Møllebyen i Moss vil vi hjelpe dere med å få en perfekt konferanse. Våre erfarne og flinke ansatte vil hjelpe til med planlegging, gjennomføring og alt som skal til for å ta imot alt fra 20 til 550 personer.

Lokalet er ett av Østfolds mest unike og attraktive konferanselokaler, som passer ypperlig til alt av konferanser, selskaper, teambuilding, kickoff eller firmafest. Lokalet kan leies som det står, eller vi vil kunne gjennomføre hele arrangementet og tilby alt av mat, drikke, underholdning og sosiale aktiviteter. Uansett vil våre dyktige prosjektledere, som har lang erfaring med alle typer events, kunne bistå dere med alt fra matbestilling til plassering av bord og stoler.

Fasiliteter

Lokalet er utstyrt med 3 lerret med helt nye moderne laserprosjektorer, samt trådløst internett. Perfekt for presentasjoner eller bilde- og videoeksponering på de ulike skjermene/lerretene rundt omkring i lokalet. Det trådløse nettet er 100 mbit/s, men kan enkelt oppgraderes til 1000 mbit/s hvis det er behov for dette. Lokalet har et lyd- og lyssystem som kan tilpasses forskjellige arrangement, og en erfaren lys/lydtekniker vil kunne bistå dere med hva det er behov for.

Vi tilbyr et helt nytt godt utstyrt arretningskjøkken, med fullt servise, kjøleskap, damp-/konveksjonsovn, stekeplate og oppvaskmaskin for storkjøkken. Kjøkkenet har moderne innredning og flere serveringsbord på hjul. Vi har kaffetraktere som raskt trakter kaffe med tilhørende termokanner, i tillegg til vannkoker.  

Aktiviteter

Lokalet er stort og romslig, og har en egen sal med mulighet for scene og dansegulv dersom man ønsker å leie underholdning. Evasion har drevet med teambuildingsaktiviteter i 15 år, og tilbyr også en rekke tilpassede aktiviteter som underholdning for deres arrangement.

Konferansekapasitet

Møterom
2
Kino
400
Klasse
300
U-bord
150
Bankett
200
Stående mingel
500
Spiseplasser
300

Fasiliteter

Bar
Brygge
Flipchart/whiteboard
Flip-over
Gratis parkering
Lydanlegg
Lydsystem
Lysanlegg
Mikrofon
Parkering
Projektor
Scene
Whiteboard
Wifi

Aktiviteter

Akevittsmaking
Aktivitetsløype
Champagnesmaking
Cocktail kurs
Cognacsmaking
Femkamp
Grillaften
Inne- og utendøraktiviteter i samarbeid med eventbyråer
Paintball
Quiz
Sjokladesmaking
Stand-up
Teambuilding
Trekamp
Vinkurs
Vinsmaking
Whiskysmaking
Ølkurs
Ølsmaking

Beliggenhet

Lokalet er sentralt plassert i hjertet av Moss, i Gamle Moss bryggeri, bare 35 minutter kjøretur sør for Oslo. For de som ønsker å benytte tog er det ikke mer enn en 10 minutters gåtur fra Moss stasjon. For de som kommer med buss, er Moss busstasjon bare 250 meter unna.

I midten av 2023 åpner Hotel Riviera, bare 100 meter unna lokalet, perfekt for alle som skal bli over natten i Moss.

Flyplass
100km
Togstasjon
1km
Flybuss
260m
Sentrum
250m
Parkering
3m