Folkebadet

Folkebadet

Brambanis vei 2, Sandvika

Våre lokaler passer perfekt til møter, sommerfest, julebord, konserter, firmafest, bankett og andre små og store event. Lokalet kan tilpasses etter behov. Her er det uendelige muligheter til å tilpasse opplegget akkurat slik du vil ha det.

Lokalet kan tilpasses etter behov. Her er det uendelige muligheter til å tilpasse opplegget akkurat slik du vil ha det. Vi har alle fasiliteter, skjenkebevilling, iøynefallende lysinnstallasjoner og toppmoderne teknisk utstyr. 

Fordelt på 1200 arkitekttegnede kvadratmeter finner du scene, restaurant med de beste lokale råvarene, flere barer, innendørs hage med deck- shuffle og cornhole, disco, arkaderom i verdensklasse, kaffebar, og en solfylt uteservering med utsikt over Sandvikselva. Sandvika Folkebad har som mål å være det naturlige samlingspunktet, fylt med innhold i verdensklasse. Som vår arkitekt sa: «En forlengelse av hjemmet». Som en av av våre gjester sa: «Et sted for de unike opplevelsene». For oss: En destinasjon. Destinasjon Folkebadet.

Aktiviteter

VÅR INNENDØRS HAGE MED DECK SHUFFLE OG CORNHOLE

I vår innendørs hage kan du spille deck shuffle eller cornhole. I hagen er det en unik mulighet til å oppleve sommeren hele året. Unn deg en reise til sørligere breddegrader med levende planter og kunstig dagslys. Samtidig som du hygger deg med venner / kolleger / familie, et spill for alle aldre. Vi har to store baner, levende planter, lyd fra hifi klubben, flotte flislagte benker, kunstig dagslys og en atmosfære som er fantastisk. Rommet kan også leies ut til private selskap / julebord mm.

VÅR EGEN ARKADEHALL

Folkebadet Arkade er en av Norges største arkade-soner. Vi snakker de helt Orginale spillene og ingen kjedelige kopier :) Kom og spill sega rally, time crisis, eller andre arkadespill. Er du mest glad i flipper spill, har vi flere av de mest legendariske flipper spillene hos oss. Sjetonger kjøpes i en av våre barer. Ønsker du å leie rommet til en spesiell annledning kan vi ordne dette. Ta med jobben, familien, klubben eller venner ut på en retro reise med noen av de flotteste spillene laget.

Rommet er programmet av Kjell Gunnar, som regnes som en av verdens fremste innen arkade, og har gjort stor suksess med utestedet Tilt og pollette.

Event, arrangement og selskap

Selskapslokale med uendelige muligheter
Sandvika Folkebad går under navnet, hele Bærums storstue, og er et perfekt lokale for alt som er gøy, det kan være middag for to, eller event til 500. Skal du skape unike opplevelser og minner er dette stedet å være. 

Vi samrbeider også med de største aktørene innenfor kultur, idrett, arrangement i inn og utland og kan skreddesy eventer. 

Skreddersydd arrangement
En personlig planlegger hjelper deg med å koordinere hele opplegget og vil være din kontaktperson fra første kontakt til arrangementet er gjennomført. På Sandvika Folkebad får du et skreddersydd opplegg helt etter dine ønsker og behov. Eventplanleggeren kjenner lokalet og hjelper deg med å finne de beste løsningene. Velg mellom ulike selskapspakker, eller få en tilpasset meny.

Julebord eller sommerfest for bedriften
Til julebordet er folkebadet et ypperlig valg. Med bærums beste restuarant, barer og kaffebar , samt scene og dansegulv er dette et ypperlig alternativ. Det er også mulig å virkelig sette sitt personlieg preg på lokalet med med mulighet for profilering og bilde- og videoeksponering på yttervegg som virkelig for bedriften frem. 

Fagdag med påfølgende firmafest
Dette er et kombinert selskaps- og konferanselokale som med enkle grep kan gjøres om fra fagdag til fest. Arranger en heldagskonferanse og avslutt dagen med en bankett og festmiddag for dine ansatte og kolleger. Da sørger vi for omrigg og total endring av setting for kvelden. Det vil rett og slett føles som man kommer tilbake til et helt annet lokale.

Temafest
Lokalet kan pyntes med effekter og lyssettingen tilpasses med ulike farger og styrke for å få en gjennomført stil. De ulike rommene kan brukes til forskjellige temaer/aktiviteter og alt ligger til rette for at årets selskap og fest skal bli en suksess!

Restaurant og bar

Maten du får servert er laget med fokus på kvalitet og lokal profil. Folkebadets egen kjøkkenhage er fylt med forskjellige sesongbaserte råvarer, dyrket økologisk sammen med vår gartner Inger Lise Wingaard (kjent fra gårdsbutikken Duggurd). Restauranten har 68 sitteplasser. For barna er det et eget lekerom. Større selskaper kan booke et moderne og stilrent chambre sèparèe. I sommersesongen utvider vi kapasiteten med 100 plasser ute.

Konferansekapasitet

Møterom
3
Kino
200
Klasse
120
U-bord
100
Styrebord
40
Bankett
120
Stående mingel
500
Spiseplasser
120

Fasiliteter

Bar
Cafe
Chambre separe
Flipchart/whiteboard
Lerret
Lydanlegg
Lydsystem
Lysanlegg
Mikrofon
Projektor / TV
Restaurant
Rullestolvennlig
Scene
Wifi

Beliggenhet