Son Spa

Son Spa

Hollandvn. 30, Son

Quality Spa & Resort Son åpnet sine dører 1.november i 2008 og det er en av de største Spa satsningene som har blitt gjort i Norge noensinne. Hotellet ligger vakkert til helt i vannkanten og kun 5 minutters gange fra det idylliske Son sentrum.

Hotellet har totalt 148 rom, derav 74 store suiter med egen balkong og fantastisk utsikt. Interiøret har et maritimt og hjemmekoselig preg da vi har tatt utgangspunkt i seiling som Son er mest kjent for. Historien og de gamle båtbyggeriene i profil og interiør gjenspeiles i hotellets interiør.

Hotellet har 16 konferanserom med topp teknisk utstyr og havutsikt. Alle våre møte og konferanserom er forøvrig oppkalt etter lokale stedsnavn og båter bygd på båtbyggerier i Son.

Den 2000 kvm. store Spa avdelingen tilbyr siste trend innen behandlinger og velvære. Denne kan være med på å starte dagen bra eller avslutte etter ett hektisk møte eller kurs.

Hotellet har egen restaurant samt stor uterestaurant som er åpen hele sommeren.

Det tar kun 40 minutter å kjøre fra Oslo til hotellet. Vi ligger 5 min. fra E6 og Sonsveien stasjon og kun 15 min. fra Rygge flyplass. Det går lokale busser fra togstasjonen til hotellet. En kan også komme sjøveien å legge inntil hotellets egen gjestebrygge.

DU ØNSKES VELKOMMEN TIL Å LEGGE DITT MØTE, KURS ELLER KONFERANSE I VANNKANTEN I SON! Maken til fasiliteter skal du lete lenger etter!

Aktiviteter

Quality Spa & Resort Son kan tilby mange aktiviteter på hotellet eller i næromtådet. Enten en ønsker å få opp pulsen eller roe helt ned i rolige omgivelser. Her er et lite utkast av de mest populære aktivitetene.

Kokkekamp
Kokkekamp i hotellets eget matstudio. Man vil bli delt inn i lag som hver får tildelt en mystery basket med de friskeste råvarer. Ut i fra dette skal så gruppene lage en tre retters meny. Etter et kvarters planlegging setter man i gang med en hektisk time med matlagning før resultatet skal bedømmes. Det legges her vekt på: lagånd, innsats, kreativitet og kvalitet. Det legges opp til en uformell setting.
Min.10 pers. max 20 pers.

Matkurs
Lær å lage mat i vårt matstudio Rstudio sammen med kokken. Flott aktivitet som passer både for privatpersoner og grupper.
Antall: 10 - 30 personer

Son Magic Circle:
Et "Spa-deg-selv" rituale, hvor du får et produktkit og en beskrivelse på hvordan du skal oppleve det beste av hva vårt Spa kan tilby.
Varighet ca 2 timer

Treningstime
Lei din egen instruktør og tren sammen. Vi kan tilby spinning, vannaerobic, yoga, dans m.m.
Varighet 1 time Antall: 2-25 stk

RIB
En fartsfylt tur på fjorden, hvor vi leker oss i bølger, hører litt historie, og tar en pause på Bile. Varighet 1 time Antall 10 personer i hver båt.
Antall: 10-100 personer

Event, arrangement og selskap

Quality Spa & Resort Son kan tilby en profesjonell bistand ved arrangement av alt fra familieselskap, bryllup, Kick Off's og firmafester, fra 10 til 200 personer. Vårt team med dyktige og kreative ansatte, vil være behjelpelige med å skreddersy deres arrangement, slik at dette blir nøyaktig tilpasset deres behov.

Restaurant og bar

RBar Dock & Dine

Restauranten er oppkalt etter en konstruksjonsklasse for seilbåter som heter R, som den kjente Jack M Iversen bygde sine seilbåter etter. Rbar håper vi skal bli et samlingssted for hotellgjester, seilere, fastboende i Son og andre forbipasserende som bare har lyst til å ta en kopp kaffe, en matbit eller rett og slett bare komme og se.

Vi serverer a la carte hver dag og skreddersyr menyer til konferanser og selskaper.

Vår nye uterestaurant er åpen i sommer og ligger helt på bryggekanten. Egen marina med gjesteplasser

Konferansekapasitet

Møterom
15
Kino
190
Klasse
120
U-bord
40
Styrebord
60
Bankett
100
Spiseplasser
250

Hotellkapasitet

148
Hotellrom
296
Sengeplasser

Fasiliteter

24-timers resepsjon
Business senter
Lobbybar
Massasje behandlinger
Parkering
Relax avdeling
Restaurant
SPA
Svømmebasseng
Treningsfasilliteter
Wifi

Aktiviteter

Aking
Båttur
Golf
Grillaften
Matlagningskurs
SPA
Teambuilding
Vann-aktiviterter, RIB mm
Vinsmaking

Beliggenhet

Hotellet ligger vakkert til helt i vannkanten og kun 5 minutters gange fra det idylliske Son sentrum.

Det tar kun 40 min. å kjøre fra Oslo til hotellet. Vi ligger 5 min. fra E6 og Sonsveien stasjon og kun 15 min. fra Rygge flyplass. Det går lokale busser fra togstasjonen til hotellet.

Flyplass
21km
Flytog
50km
Flybuss
3km
Golfbane
1km
Badestrand
50m