Clarion Collection Hotel Aurora

Clarion Collection Hotel Aurora

Sjøgata 19-21, Tromsø

Clarion Collection Hotel Aurora er et av landsdelens mest moderne og særpregede design hoteller. Hotellet har en ideell beliggenhet på bryggekanten i sentrum av Tromsø. Utsikt over indre havn med Ishavskatedralen og Tromsdalstinden i front. Kort avstand til shopping, aktiviteter, og til de mest kjente attraksjonene i Tromsø. Vi har velværeavdeling med stor sauna, og spektakulær utendørs boblebad med enestående utsikt fra taket som får våre gjester til å komme igjen og igjen. Restaurant Astro serverer lekre og utsøkte måltider, og i hotellets lobbybar Aquarius får du en perfekt start på kvelden. Hotellet har samarbeidsavtale om gratis trening for våre gjester, og vi låner ut gratis sykler gjennom "grønn hverdag".

Fasiliteter

Hotellet har en moderne konferanseavdeling med 5 møterom i forskjellige størrelser, hvorav det største har en kapasitet på 200 personer. Med våre dagpakker tilbyr vi kikji konferansegjestene møterom, lunch, kaffe og kaker.

Vi har velværeavdeling med stor sauna, og spektakulær utendørs boblebad med enestående utsikt fra taket som får våre gjester til å komme igjen og igjen

Aktiviteter

Tromsø er kulturhovedstaden i nord og her finner vi selvsagt også et stort mangfold av aktivitetstilbud. Opplev vår fantastiske natur gjennom aktiviteter som fjellturer, hundesledekjøring, isfiske eller dykking. Den lange vinteren her oppe gjør at skisesongen strekker seg ekstra langt og for de som liker å stå slalåm og langrenn er ikke skibakken langt unna. Foretrekker man å holde seg i byen kan man friste med blant annet omvisning på Museumer eller Macks ølbryggeri, som dessuten er verdens nordligste bryggeri. Tromsø er kjent for sitt pulserende uteliv og her finner man alltids en konsert eller andre spennende hendelser på kalenderen.

Event, arrangement og selskap

Vi arrangerer selskaper, bryllup, konfirmasjoner, julebord, dåp, utdrikningslag.

Restaurant og bar

Restaurant Astro hører med til en av de beste restaurantene i Tromsø, serverer mat fra nord-norge fra hav og fjell.

Aquarius bar med sitteplasser for inntil 50 personer er en perfekt start på kvelden før du skal innta et bedre måltid i restauranten vår. Ypperlig før du skal utforske det rikholdige utelivet i Tromsø.

Konferansekapasitet

Grupperom
2
Kino
200
Klasse
170
U-bord
55
Styrebord
20
Bankett
180
Stående mingel
100
Spiseplasser
140

Hotellkapasitet

121
Hotellrom
242
Sengeplasser

Fasiliteter

24-timers resepsjon
Lobbybar
Parkering
Relax avdeling
Restaurant
Romservice
Treningsfasilliteter
Wifi

Aktiviteter

Grillaften
Matlagningskurs
Teambuilding
Vinsmaking

Konferanse- og møterom

Aurora (100m³)
Bankett
70
Kino
90
Klasserom
70
U-bord
40
Møtebord
-
Mottagelse
-
Aurora Borealis (200m³)
Bankett
180
Kino
200
Klasserom
170
U-bord
55
Møtebord
-
Mottagelse
-
Borealis (100m³)
Bankett
70
Kino
90
Klasserom
70
U-bord
40
Møtebord
-
Mottagelse
-
Cassiopeia (15m³)
Bankett
-
Kino
-
Klasserom
-
U-bord
-
Møtebord
8
Mottagelse
-
Orion (18m³)
Bankett
-
Kino
16
Klasserom
14
U-bord
-
Møtebord
10
Mottagelse
-
Vega (19m³)
Bankett
-
Kino
18
Klasserom
16
U-bord
-
Møtebord
12
Mottagelse
-

Beliggenhet

Hotellet har en ideell beliggenhet på bryggekanten i sentrum av Tromsø. Utsikt over indre havn med Ishavskatedralen og Tromsdalstinden i front. Kort avstand til shopping, aktiviteter, og til de mest kjente attraksjonene i Tromsø. 4 km fra Tromsø Lufthavn.

Flyplass
4km
Flybuss
100m
Golfbane
45km
Skianlegg
8km
Badestrand
3km