Scandic Tromsø

Scandic Tromsø

Heiloveien 23, Tromsø

Scandic Tromsø ligger idyllisk plassert på vestsiden av Tromsøya med fantastisk utsikt over sundet til de majestetiske Kvaløyfjellene. På gode sommerdager kan solen nytes hele døgnet fra store grøntområder rundt hotellet. Med kun 3 minutter til flyplassen og til Universitetet / Universitetssykehuset Nord Norge samt kun 5 minutter til sentrum er det kanskje det mest sentrale hotell i Tromsø.I nabolaget finner du også et av de største kjøpesenter i nord.

Møtepakker gjør det enkelt.
Du får en pris per person. Alt er inkludert, fra morgen til kveld. Det er lett å budsjettere møtekostnadene. Enkelt å bestille, du trenger bare å telle deltakerne. Gjelder møter fra 10 personer. Vi tipser gjerne om lokale møteaktiviteter.

Dagpakken finnes på alle Scandic, og i den inngår:
. Møtelokale med standard teknisk utstyr
. LCD-projektor
. Gratis internettilgang i møterom og fellesområder
. Kaffe, te, isvann og tørket frukt gjennom hele dagen
. Wake up shot om morgenen
. Pausebuffet på formiddagen
. Verdens Beste Lunsjbuffet med Soup & Deli forrettsbuffet, inkludert drikke og kaffe/te
. Taste break - spennende pausebuffet med sesongens fristelser om ettermiddagen

Helpensjon
Her inngår alt i dagpakken pluss to-retters middag, overnatting i enkelt eller dobbeltrom samt frokostbuffet med økologiske produkter og rykende ferskt brød fra United Bakeries.

Våre dyktige medarbeidere hjelper deg gjerne med å gjennomføre arrangementet ditt!

Scandic er Norges og Nordens ledende hotellkjede innen miljø og Scandic Tromsø er selvfølgelig Svanemerket og tilbyr deilig mat med et stort utvalg av sunne og økologiske produkter.

Kapasitet

Scandic Tromsø er et av Nord Norges største konferansehotell med 147 doble rom og 7 møterom hvor Arctic Hall alene har kapasitet til 600 i kinooppsett. I tillegg flere grupperom samt store og luftige fellesareal for pauser som også er godt egnet for utstillinger. Trådløst nettverk dekker hele hotellet.

Fasiliteter

Måken restaurant har 180 sitteplasser og her serveres frokost samt lunsj og middag til våre konferansegjester. I Pelikan restaurant & lobbybar finner du á la carte retter for en hver smak, kaffe i mange varianter og du kan nyte en drink i nyoppussede omgivelser. Pingvinen nattklubb åpner vi på forespørsel.
I hotellets 3. etasje finner du vårt treningssenter som åpnet høsten 2009. Lokalet som er på hele 200m² har moderne treningsapparater, en fantastisk utsikt og er tilknyttet dame og herregarderober, begge med badstue.

Aktiviteter

Natur og Utfordring - www.naturogutfordring.no - driver et av sine anlegg på plenen til Scandic Tromsø, populært kaldt Scandic Parken. Anlegget består av 6 stolper som hver er 18 meter høye og mellom disse utøves en rekke forskjellige øvelser hvor man virkelig får testet sine personlige grenser. I tillegg er det tilbud om en rekke samhandlingsøvelser som utføres på bakken. Det er også satt opp en gamme med kapasitet til 50-60 gjester hvor vi kan servere alt fra Finnebiff til fullt julebord.
Scandic samarbeider også med Tromsø Villmakssenter hvor bl annet kjøring med hundespann er populært og i tillegg har vi Hoppeloppeland i vårt nabolag.

Event, arrangement og selskap

Vårt kjøkken holder svært høy standard og tilbereder alt fra vår fantastiske Scandic Burger til de mest avanserte 5 retters menyer. Måken Restaurant har plass til 180 gjester som alle kan nyte en fantastisk utsikt mot de flotte Kvaløyfjellene.

I Arctic Hall kan vi tilby banketter inntil 350 gjester med runde bord, hvite duker, krystall og porselen eller be om tilbud på en temakveld f eks Las Vegas med lekre buffeter, pokerbord, 21. og roulette. Som eneste hotell i Tromsø med stort uteareal ligger alt til rette for å rigge opp party telt og ha grillfest på sommeren eller arrangere skirenn med påfølgende middag under den Nord Norske vinterhimmel. Husk varme klær!

Restaurant og bar

Vi er stolte av maten vi serverer

For at du skal føle deg vel og beholde konsentrasjonen gjennom møtet, legger vi stor vekt på maten. Scandic vil at du skal spise godt og ha muligheten til å spise sunt. Derfor satser vi på vellaget, variert mat som passer for mange. Vi bruker buffeter, ettersom det gir deg muligheten til å velge. Det går ofte raskere, og det oppmuntrer den viktige småpraten. Ettersom vi tilbyr fleksible pauser, kan du bryte av møtet når du vil og så ofte du vil. Scandic Tromsø er godkjent av Debio og serverer økologisk mat.

En god start på konferansen
Om du ikke rekker frokosten hjemme eller på hotellet dekker vi pausebuffeten mellom kl 09 - 11 med ulike typer brød, godt pålegg og frukt.

En Grønnere Dag - Verdens Beste Lunsj
En Grønnere Dag er Scandic hotellenes bevisstgjøring om å ta bedre vare på gjestene og oss selv. Med frisk frukt, grønt, hvitt kjøtt og fisk skal vi skape mer matglede og økt velvære. Vi våger å kalle det "Verdens Beste Lunsj" - en Grønnere Dag i praksis: Sunnere, triveligere og velsmakende, med fristelser fra utvalgte geografiske omårder. Hvis ikke det er verdens beste lunsj, vet ikke vi!

Smakebiter som kvikker opp de siste timene av dagenbr> På ettermiddagens pausebuffet får du en søtere smaksopplevelse til kaffen eller teen din. Taste break er en variasjon av passe store biter som smelter i munnen. Utvalgte smaker som passer godt sammen, en fristelse både for øye og gane. For eksempel pære og vanilje, eller sjokolade og appelsin. Vi serverer også grønnsaker, frukt og juice.

Vi dekker gjerne opp til middag
Vårt kjøkken holder svært høy standard og tilbereder alt fra vår fantastiske Scandic Burger til de mest avanserte 5 retters menyer. Måken Restaurant har plass til 180 gjester som alle kan nyte en fantastisk utsikt mot de flotte Kvaløyfjellene.

Konferansekapasitet

Grupperom
4
Kino
600
Klasse
430
U-bord
110
Bankett
430
Spiseplasser
800

Hotellkapasitet

147
Hotellrom
320
Sengeplasser

Fasiliteter

24-timers resepsjon
Bar
Business senter
Lobbybar
Nattklubb
Parkering
Restaurant
Treningsfasilliteter
Wifi

Aktiviteter

Bowling
Båttur
Golf
Golfsimulator
Grillaften
Snøscooter
Teambuilding

Beliggenhet

Flyplass
1km
Flybuss
10m
Parkering
50m
Golfbane
42km
Skianlegg
4km
Badestrand
3km