TUIL Arena

TUIL Arena

Arthur Arntzens veg 30, Tromsø

Inne i den vakre Tromsdalen finner du vår flotte TUIL Arena. Her kan vi tilrettelegge for den perfekte møteplassen dersom du planlegger selskap, møter eller kurs.

Vi tilbyr moderne, lyse og trivelige lokaler, komplett utstyrt med prosjektor, AV-utstyr, White Board og WiFi.
Gratis parkering hele døgnet!

Prisene oppgitt nedenfor kan variere etter ønsket levering. Vi strekker oss langt for å imøtekomme dine behov, og hjelper gjerne til med planlegging av ditt arrangement.

Aktiviteter

Som stolt samarbeidspartner med flere av Tromsø's beste aktivitetstilbydere kan vi tilrettelegge for at du skal skape minner for livet. For å oppleve den råe Nord-Norske naturen maksimalt, anbefaler vi deg å prøve ulike aktiviteter etter sesong.

Alle disse turene kan bestilles direkte hos oss i resepsjonen. Dersom du er ute etter en pakke med både overnatting og opplevelser, se våre tilbud lenger ned på siden. Dersom du ønsker en skreddersydd pakke i forbindelse med et arrangement eller annet hjelper vi deg gjerne å sette sammen det også.

Event, arrangement og selskap

Vi tilbyr moderne, lyse og trivelige lokaler, komplett utstyrt med prosjektor, AV-utstyr, White Board og WiFi. Parkering er gratis. Storsalen har eget kjøkken. Her finner du kjøkkenutstyr, kombinert varme- og stekeovn, kokeplater, stor kjøl og frys, samt dekketøy til 150 personer.

Restaurant og bar

Kun fem minutters gange fra TUIL Arena har vi Tromsø Lodge og Camping, en oppgradert campingplass med restaurant og bar fasiliteter.

Konferansekapasitet

Møterom
2
Kino
150
Klasse
120
U-bord
80
Styrebord
60
Bankett
150
Stående mingel
150
Spiseplasser
150

Hotellkapasitet

58
Hytter
234
Sengeplasser

Fasiliteter

Bar
Gratis parkering
Lerret
Lydanlegg
Mikrofon
Parkering
Projektor
Projektor / TV
Rullestolvennlig
Treningsfasilliteter
Wifi

Aktiviteter

Aking
Alpinanlegg
Badeland
Bowling
Båttur
Fjordcruise
Havfisketurer
Havsørnsafari
Hundesledekjøring
Hundespannkjøring
Husky Farm
Inne- og utendøraktiviteter i samarbeid med eventbyråer
Kino
Langrenn
Rib tur
Sykkel
Teambuilding
Ølkurs

Beliggenhet

Vår beliggenhet er perfekt for de som ønsker å bo i naturen, men samtidig nært til et livlig byliv. Med bil tar det ca 5 minutter å kjøre, eller 30 min til fots.

Flyplass
6.2km
Sentrum
3.2km