Quality Hotel Augustin

Quality Hotel Augustin

Kongensgt 26, Trondheim

Trondheim er en historisk by med en høyteknologisk fremtid. Midt i sentrum ligger Quality Hotel Augustin. Dette er et konferansehotell med røtter tilbake til 1915, og kan huse alt fra intime seminarer til arrangementer med opp til 140 deltakere.

Det er lett å finne oss. Flybussen stopper like rundt hjørnet, og det er kun en kort gåtur fra togstasjonen. Takket være gratis WiFi over hele hotellet, kan gjestene våre jobbe uansett hvor de befinner seg.

Start dagen riktig med en bufféfrokost (med sunne, økologiske alternativer) og en gratis avis i hotellets restaurant. Bestill plass i vår restaurant, slik at du kan ta en pause fra konferanseprogrammet for en lunsj eller sosiale middagstreff. Om du ønsker noe mer uformelt og avslappet, kan du stikke innom baren og loungen i første etasje – et perfekt sted å møte kollegaer over en kaffe eller et glass. Vi serverer gratis te og kaffe døgnet rundt.

En god måte å utforske Trondheim på, er fra sykkelsetet – spør i resepsjonen og vi vil låne deg en sykkel. Besøk byens historiske severdigheter, fra Nidarosdomen til Bakklandet – som huser pittoreske kafeer og butikker som er perfekte for souvenir-jegere. På sommeren kan du nyte utendørs teater og opera, sammen med en rekke ulike musikkfestivaler for enhver smak.

Trondheim har et vell av gode spisesteder. Blandt byens restauranter finner du alt fra en enkel og god hjemmelaget hamburger, til fulle menyer som kan imponere selv den kresne restaurantgjest. Spør oss, og vi vil hjelpe til med å finne en restaurant som passer for deg -eller dere.

Kapasitet

Møterom for 2 eller 130 personer - vi har valgmulighetene!

Fasiliteter

Quality Hotel Augustin kan tilby 136 delikate rom med høy standard, samt en ny og moderne kurs-/konferanseavdeling med totalt 15 møterom for 2 - 130 personer.
Hotellets møterom befinner seg i lyse og trivelige omgivelser hvor lys, luft og sittekomfort står i fokus. Med våre erfarne kursverter bak kulissene ligger alt til rette for trivsel og arbeidsglede!

Aktiviteter

Vi formidler gjerne kontakt med en av våre dyktige samarbeidspartnere på aktivitetstilbud.

De kan tilby bla villmarksleir, byvandring, kanefart i bymarka, golf, havrafting, elveseiling, omvisning i Nidarosdomen med mer.

Event, arrangement og selskap

Vi dekker opp i våre selskapslokaler fra 10 til 120 personer. Spør oss om forslag og menyer til dåp, konfirmasjon, bryllup, firmamiddag, bursdag eller andre arrangementer.
I november/desember dekker vi opp til vår fantastiske julebordsbuffet med alt av kalde og varme retter. Be om tilbud for julebord og rimelig overnatting.

Restaurant og bar

Spise hos oss

I vår restaurant serveres frokost fra kl 07.00 til 10.00 fra mandag til lørdag og søndag fra kl 08.00 til 11.00.

Vi serverer lunsj og middag til selskaper og kurs- /konferanser. Hotellet har lokaler til bryllup, konfirmasjon, julebord, bursdagsfeiringer og firmatilstelninger. Vårt kjøkken er dyktige til å lage god mat, og vet å stelle i stand flotte oppdekninger. Hos oss er det mulighet for både variasjon og opplevelser.

Konferansekapasitet

Grupperom
7
Kino
140
Klasse
90
U-bord
34
Styrebord
20
Bankett
120
Stående mingel
80
Spiseplasser
120

Hotellkapasitet

136
Hotellrom
245
Sengeplasser

Fasiliteter

24-timers resepsjon
Lobbybar
Restaurant
Romservice
Wifi

Aktiviteter

Aking
Badeland
Bowling
Båttur
Gokart
Golf
Golfsimulator
Kanefart

Beliggenhet

Quality Hotel Augustin ligger midt i hjertet av Trondheim sentrum, på hjørnet av Kongens gate og Prinsens gate. Hotellet har spaseravstand til det meste av byens attraksjoner.

Flybussen til og fra Trondheim Lufthavn Værnes stopper like utenfor hotellet.

Flyplass
35km
Flybuss
500m
Golfbane
5km
Skianlegg
25km
Badestrand
6km