Radisson Blu Royal Garden Hotel

Radisson Blu Royal Garden Hotel

Kjøpmannsgt. 73, Trondheim

Planlegg et vellykket arrangement i Trondheim

For et visuelt og funksjonelt tiltalende sted i Trondheim sentrum kan du reservere et av våre profesjonelle møterom. Den flotte plasseringen ved elven byr på minneverdige omgivelser for både forretningsrelaterte og sosiale sammenkomster i nærheten av lokale attraksjoner. La møte- og arrangementsteamet vårt levere en problemfri og imponerende møteopplevelse som dekker alle detaljer fra audiovisuelt utstyr til skreddersydd catering.

Møte- og arrangementsfasiliteter

Radisson Blu har alt du trenger for en vellykket bedriftssamling eller sosial tilstelning – moderne teknologi, nærhet til offentlig transport og firestjerners gjesterom bidrar til å sikre deg et perfekt arrangement. Vårt egne møte- og arrangementspersonale er tilgjengelig for å bidra til å skape et unikt og produktivt møtemiljø for deg og gjestene dine. La våre flotte lokaler og ideelle plassering jobbe for deg.

Kapasitet

Møtepakker

Et vellykket møte er avhengig av god planlegging med de rette møtefasilitetene, tjenestene og servicen. Vi kombinerer førsteklasses tjenester og produkter i forskjellige møtepakker for å sikre at møtet ditt blir en suksess.

Konferansepakker

Vi byr på et bredt utvalg av pakker som inkluderer utleie av møterom, LCD-projektor, audiovisuelt utstyr og hotellets spesielle pausebuffet for møter. Mange av pakkene er tilgjengelige med eller uten overnatting. Møte- og arrangementsavdelingen svarer gjerne på spørsmålene dine når du planlegger neste konferanse, seminar eller et annet arrangement.

Pakken inneholder også kaffe og te gjennom hele dagen, kursvert, gratis trådløst bredbånd, lunsjbuffet eller toretters lunsj basert på vårt konsept og en buffet med søtsaker.

«Opplev mer»-kampanje

Som noe nytt har vi satt sammen tre pakker: Basic, More og Extra, som alle inneholder førsteklasses produkter og tjenester. Sammen med deg tilpasser vi pakken opp og ned, samt legger til og trekker fra, slik at du får den pakken som passer best for møtet ditt.

Basic: Den perfekte løsningen for det korte møtet
More: Når du trenger litt mer av alt
Extra: Til deg som virkelig ønsker å bli bortskjemt

Fasiliteter

Etter en travel dag kan du slappe av i et rekreasjonssenter hvor du finner svømmebasseng, badstu, solarium, boblebad og trimapparater.

Trimrom
Etter endt arbeidsdag kan du opparbeide ny energi i vår Relax-avdeling.
Her finner du svømmebasseng,badstue, jacuzzi og noen trimapparater.

Gjesteservice
- Business senter
- Galleriet Bar
- Oaser
- Frisør
- Bilutleie
- Parkering
- Bagasjerom
- Gratis Internett-tilgang

Gratis Bredbånd
Som en del av E@sy Connect Service-konseptet tilbyr alle Radisson SAS-hoteller gratis bredbånd, over hele hotellet, til alle registrerte hotellgjester.

Servicekonsepter
- 100% Guest Satisfaction
- One Touch Service
- 3 timers ekspressvaskeservice
- Super Breakfast buffet
- Ekspress-utsjekking
- Sen utsjekking
- Grab & Run breakfast

Restaurant og bar

Pass på å besøke vår 73 Bar & Restaurant, som byr på en moderne nordisk à la carte-meny med retter laget av ferske og lokale råvarer. Velg fra vårt brede utvalg av vin og øl, eller la vinkelnerne våre veilede deg gjennom menyen og runde av den uformelle og stilfulle matopplevelsen med en herlig vinpakke. Hvis du velger et avslappende måltid i fred og ro på rommet, byr hotellbaren på en à la carte-meny for romservice.

Konferansekapasitet

Møterom
18
Kino
650
Klasse
300
Styrebord
54
Bankett
400
Stående mingel
2000
Spiseplasser
400

Hotellkapasitet

298
Hotellrom
545
Sengeplasser

Fasiliteter

Business senter
Cafe
Lobbybar
Nattklubb
Parkering
Romservice
Treningsfasilliteter
Wifi

Aktiviteter

Båttur
Vinsmaking

Beliggenhet

Slik kommer du deg til Radisson Blu Royal Garden Hotel i Trondheim

Kjoepmannsgt. 73, Trondheim7010, Norge

Hotellet ligger rett i Trondheim sentrum og gjør det enkelt for deg å finne attraksjoner, kafeer, restauranter og butikker til fots. Hvis du ikke ønsker å gå eller vil besøke attraksjoner og kjøpesentre utenfor sentrum, er det enkelt å bruke kollektivtransport. Det finnes også muligheter for sykkelleie. Offentlig transport i byen består i hovedsak av busser, og billetter kjøpes ved å laste ned AtB-appen, sende en SMS, ved billettautomater på utvalgte holdeplasser eller ved å betale direkte til sjåføren. Merk at det sistnevnte er dyrere enn å bruke forhåndsbetalte billetter.

Havnen i Trondheim er mindre enn én kilometer fra hotellet, hvor Hurtigruten tilbyr daglige avganger til reisemål nord og sør for byen. Om sommeren kan du ta en lokal båt til den historiske Munkholmen fra Ravnkloa, kun et par minutters gange fra hotellet.

Hotellet vårt tilbyr innendørs parkering. Siden vi har begrensede parkeringsmuligheter, bør man forhåndsbestille parkeringsplass.

Fra Trondheim lufthavn

Med flyplasstransport:
Flyplasstransport er tilgjengelig og flybussen «Værnesekspressen» stopper rett utenfor hotellet.

Med buss:
Ta bussen FB71 til Sorgenfriveien og tre av ved Trondheim sentralstasjon. Hotellet ligger kun 400 meter unna.

Med bil:
Ta den raskeste ruten via E6 for ankomst til hotellet. Turen tar cirka 30 minutter, avhengig av trafikk. Hotellet tilbyr parkeringslokaler.Flyplass
32km
Flybuss
20m